Нели обича този дето я подхвърля до небето,
този, който да играе с малките дечица знае,
който й се смее много и я вдига нависоко,
който нежно й говори или весело бърбори,
който на ръце я носи, а краченцата й боси
цунка и пощипва даже и на мама без да каже
къпе я, макар и рядко и дори я преобува -
или казано накратко - тя обича ...татко!
© Мария Борисова Todos los derechos reservados