Aug 27, 2007, 10:38 AM

На татко 

  Poetry
651 0 2

Нели обича този дето я подхвърля до небето,


този, който да играе с малките дечица знае,


който й се смее много и я вдига нависоко,


който нежно й говори или весело бърбори,


който на ръце я носи, а краченцата й боси


цунка и пощипва даже и на мама без да каже


къпе я, макар и рядко и дори я преобува -


или казано накратко - тя обича ...татко!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??