6 sept 2006, 12:17

На теб 

  Poesía
717 0 1
С теб се запознах случайно,
когато още малка бях
и влюбих се в теб безкрайно
за мен ти беше първата любов.
Но уви излъга ме жестоко.
Измамена бях аз от теб
от тоз, когото тъй обичах,
от първата любов.

© Мария Мечева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??