Sep 6, 2006, 12:17 PM

На теб 

  Poetry
725 0 1
С теб се запознах случайно,
когато още малка бях
и влюбих се в теб безкрайно
за мен ти беше първата любов.
Но уви излъга ме жестоко.
Измамена бях аз от теб
от тоз, когото тъй обичах,
от първата любов.

© Мария Мечева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??