23 may 2009, 2:08

На теб 

  Poesía » De amor
620 0 2

 

 

 

В-секи ден ме даряваш със своята усмивка

И-стинска,топла

К-ато слънчев лъч в мрачен ден

Т-ака щастлива съм, че си тук до мен

О-бичам те безкрайно много!

Р-азсъдъка изгубих си по теб!

 

Вики, ти си целия ми свят!*

 

 

*Написах го по молба на tydi (Теодора),която искаше да изненада приятеля си :)

 

 

 

 

 

 

 

© Марти Петрова Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??