В-секи ден ме даряваш със своята усмивка
И-стинска,топла
К-ато слънчев лъч в мрачен ден
Т-ака щастлива съм, че си тук до мен
О-бичам те безкрайно много!
Р-азсъдъка изгубих си по теб!
Вики, ти си целия ми свят!*
*Написах го по молба на tydi (Теодора),която искаше да изненада приятеля си :)
© Марти Петрова Стефанова All rights reserved.