26 ene 2008, 23:56

На теб 

  Poesía » De amor
568 0 2

На теб

 

С теб започва утрото неземно.

С теб вкусвам първото кафе.

В теб усещам се четириизмерно.

В теб единствено оставам насаме.

От теб приемам слънчевата светлина.

От тебе духат топли ветрове.

След теб заглъхват шумните кина.

След теб остава свежест, цветове.

Към теб изпращам целия си дъх.

Към теб придърпвам страстното море.

За теб написал съм стиха си пръв.

За тебе всичко пак зове.

 

Без теб е тъмно като в бездна.

Без тебе даже слънцето изчезна.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??