4 dic 2006, 12:26

на теб Д.Ч 

  Poesía
588 0 4

На теб приятелко Д.Ч

Омайна сила блика в тебе,
красива, шеметна жена...
Приятелка добра и майка мила
на своите, две обичащи деца.
Вулкан си, изригваща усмивки,
щастливец е мъжът до теб
да бъде опора и на ласките ти сила
за очите ти едничката  любов!
Красив човек си с пламенна душа!
Приятелка внимателна, добра!
За всичката ти обич ти благодаря!
Бъди щастлива и обичана жена!!!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??