7 sept 2008, 22:46

На теб, приятелю 

  Poesía
901 0 6

Животът ми открадна всичко,

отне ми първата любов,

мечтите, страстите, копнежите...

живея в лъскав свят суров.

 

Не мога вече да обичам,

останала съм без душа

една мръсница без надежди -

отровен плод на орис зла.

 

Но ти, приятелю най-верни,

откри ми истина една,

че винаги на края на тунела

проблясва малка светлинка.

 

Затуй сега стоя пред тебе,

изричам думичка една

за всичко, що на мене даде,

приятелю: "- БЛАГОДАРЯ!".

 

© Невена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??