31 ago 2008, 0:57

На теб... с болка 

  Poesía
1054 0 4

На теб... с болка

 

 Тъжно и пусто е в моята душа,

сърцето плаче непрестанно,

защо ме нарани така,

защо убиваш ме тъй бавно?

 

Реши и тръгваш си със мъка,

болка има в твоите очи,

защо ни трябва таз разлъка,

защо сърцето ти  мълчи?

 

Нима е мъртва любовта,

нима не си бил ти щастлив,

забрави ли го ти света,

тъй наш, добър, красив!!!

 

Обичам те до болка, мили,

обичам те със всички грешки

и нека Бог даде ми сили

да ти простя греха човешки!!!

 

Загубих те и чак сега

разбрах, че ти си моят смисъл,

болка, любов и тъга,

тъй както някога съм писала!!!

 

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • о милаа ,до болка познати чувства и стих... благодаря, за тез' слова!
  • Страхотно е, много вярно! Поздрави и успех от мен!
  • човек оценява нещата едва когато ги загуби...за съжаление...!
    може би ще намериш новият смисъл на живота си...
    пожелавам ти го от сърце!!!
  • прекрасно с много оби4
Propuestas
: ??:??