До мен си постоянно и различен
си всеки път, а си един...
И няма те, държейки ми ръката...
Усещам - тук си,
а така недостижим!
Едно ти име имаш, а са две различни...
С кое тепърва да те назова?!...
Оставт думи само за това:
- Ела, любов, за трима ни ела!
17.10.2010г.
© Елица Василева Todos los derechos reservados
а така недостижим!"
това наистина е страшно