22 нояб. 2010 г., 15:21

На три 

  Поэзия » Любовная
707 0 1

До мен си постоянно и различен

си всеки път, а си един...

И няма те, държейки ми ръката...

Усещам - тук си,

                  а така недостижим!

Едно ти име имаш, а са две различни...

С кое тепърва да те назова?!...

Оставт думи само за това:

       - Ела, любов, за трима ни ела!

 

                                  17.10.2010г.

© Елица Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??