6 dic 2006, 16:22

На твоите клепачи, ще притихна 

  Poesía
657 0 13

На твоите клепачи, ще притихна.
Превърната в сълза на твоите очи,
и стичайки се по теб, ще целуна
лицето ти... със твоите сълзи...
На твоите устни, усмивката ще бъда!
И болката във твоите добри очи.
Щом обич съм в сърцето ти, докрай
ще бъда, ще дишам в твоите гърди.
Не се страхувай, обич моя, нежна.
Нали съм в теб и ти си в мен!
Живот ще блика във душата твоя,
защото любовта във нас я има...
Вълшебствата са в нас, в мечтите,
повярвай във щастливите сълзи,
които днес се стичат от очите,
целуват вместо мен лицето ти. 
От моята душа, живот ти давам.
Ти с твоето сърце пулсираш в мен,
защото любовта ни е голяма,
прегради няма...аз в теб живея, 
а в мен живееш ти...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??