21 nov 2009, 11:53

На връщане, пийнал 

  Poesía » De humor
973 0 25

Триста грама не са много,
но не са и малко хич,
за бозайник, клас двуного,
подраздела - готин пич!

Маам гащите по пътя,
вече ми е все едно.
И Луната ще настъпя,
като кравешко лайно!


Тъкмо се засилих, дъл да...

Мисълта ми изфърча!

Стълб било. Не било стълба.

Дай да съ-средоточа!


- Колко лошо се удари!
- Данке, тенкис и мерси!
Га мож по-убуу, заповядай,
ела, удари се ти!

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??