Триста грама не са много,
но не са и малко хич,
за бозайник, клас двуного,
подраздела - готин пич!
Маам гащите по пътя,
вече ми е все едно.
И Луната ще настъпя,
като кравешко лайно!
Тъкмо се засилих, дъл да...
Мисълта ми изфърча!
Стълб било. Не било стълба.
Дай да съ-средоточа!
- Колко лошо се удари!
- Данке, тенкис и мерси!
Га мож по-убуу, заповядай,
ела, удари се ти!
© Райчо Русев All rights reserved.