2 sept 2011, 19:10

На Яворов - с любов 

  Poesía » Otra
664 0 3


На Яворов - с любов



Къде си, страннико,
поете на душите
в обич слети?
Къде блести на 
небосклона вечен
сияйната звезда
на твойто въжделение?
Бих искала,
в момент на вдъхновение,
сърцето ми така
да затупти,
че, водена от твоите 
тъй нежни стихове,
да полетя с криле 
на птица - Феникс.
В безсънни нощи
с тебе мислено споделям
най-съкровените си тайни.
И чувствам, че си ти до мене -
разгръщаш като книга
дълбини незнайни
на живот - пронизан от любов.
Където и да броди
духът ти неспокоен,
ти знай - на грешната земя
те помнят и като теб 
копнеят за любимите си
влюбените ангели.



© Хрис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, voda,galina999,VENCIENCHEV,че споделихте моето преклонение към Яворов!
  • За Яворов може да говори само сърцето ...
  • И посвещение, и откровение е този твой стих, Хрис.
    Достойни думи за Яворов!
    Поздравявам те!
Propuestas
: ??:??