11 jul 2008, 14:13

На ъгъла 

  Poesía
712 0 21


На ъгъла
ще се изгуби синьото в очите ти,
ще плисне дъжд
и някъде
ще се обади нощна птица.
Ще разреди кръвта ми
твоето отдалечаване,
а вятърът
ще разпилява скъпи мигове.
След ъгъла
на тази улица -
под нощен дъжд
и писък на среднощна птица -
изведнъж -
ще спра да те обичам.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??