16 mar 2018, 8:35

На залез 

  Poesía » Del paisaje
342 1 2

Когато се прибираш у дома
след дълъг, тежък, труден ден
и слънцето целува хоризонта...
спомни си как летя до мен
поемащ вятъра с изпънати крила...

 

Така от спомена на залез окрилен
нощта ще срещнеш тихо, ще полегнеш...
И след вечерта, която идва пак при теб,
ще се събудиш утре сутрин ободрен
и с обич нова изгрева ще срещнеш!

© Ангел Милев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??