16.03.2018 г., 8:35 ч.

На залез 

  Поезия » Пейзажна
330 1 2

Когато се прибираш у дома
след дълъг, тежък, труден ден
и слънцето целува хоризонта...
спомни си как летя до мен
поемащ вятъра с изпънати крила...

 

Така от спомена на залез окрилен
нощта ще срещнеш тихо, ще полегнеш...
И след вечерта, която идва пак при теб,
ще се събудиш утре сутрин ободрен
и с обич нова изгрева ще срещнеш!

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??