20 feb 2011, 21:17

На заряд 

  Poesía » Filosófica
739 0 4

На заряд

 

Забравили сме…

Себе си забравихме

да облечем

във думи,

пълни с музика

и нощно откровение…

Оставили сме…

Другите оставихме да

се вредят в

живота ни

с нелепици.

В налудничави задължения.

Измислили сме…

Навиците си обмисляме

на  ежедневието.

Че все не ни достига

нещо..

Дори да се усмихнем.

Защото… всеки е зает.

По йезуитски да реши проблемите.

Оправдавам се…

За всеки случай.

А чуждите

във мен се целят

До тука

бях на мушка.

Натискам спусъка

Сардонистично.

 

Ако можеше

поне за обич

да ме стигнеш, време…

Ако можеше...

© Таня Хаджидимитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??