Набори
Един - косата му окапала,
друг - надебелял.
Трети - въртят го ставите.
Четвърти - кръвно,
пети - язва.
На мен -
изтриха ми се зъбите
от стискане.
Така платили сме по нещо
за свойте чувства,
мисли
и амбиции.
© Борислав Пелов Todos los derechos reservados