10.04.2009 г., 0:39 ч.

Набори 

  Поезия » Друга
718 0 6

                                           Набори

 

                     Един - косата му окапала,

                     друг - надебелял.

                     Трети - въртят го ставите.

                     Четвърти - кръвно,

                      пети - язва.

                      На мен -

                      изтриха ми се зъбите

                      от стискане.

 

                      Така платили сме по нещо

                       за свойте чувства,

                       мисли

                       и амбиции.

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??