Обвита в мъгла цигарен дим,
стъпва бавно на високия си ток.
Скрита зад тежкия си грим,
любовта ù всяка вечер има срок.
С корсет от черна дантела,
опънати жартиери по дългия ù крак.
Филтъра на тежка цигара поела,
готова за поредна партия шах.
Играе мръсно в грешния мрак,
движейки изпотеното си тяло.
Пръска край себе си еротичен прах,
свършвайки, взима всичко изцяло.
© Анонимно Todos los derechos reservados