28.05.2012 г., 11:09 ч.

Набързо 

  Поезия » Еротична
815 0 0

 Обвита в мъгла цигарен дим, 

 стъпва бавно на високия си ток.

 Скрита зад тежкия си грим,

 любовта ù всяка вечер има срок. 

  

  С корсет от черна дантела,

  опънати жартиери по дългия ù крак.

  Филтъра на тежка цигара поела,

  готова за поредна партия шах. 

 

  Играе мръсно в грешния мрак,

  движейки изпотеното си тяло.

  Пръска край себе си еротичен прах,

 свършвайки, взима всичко изцяло.

 

© Анонимно Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??