Горчи след кратките приятели
и от предателства боли.
Опърлена - не може да лети душата
и търси в тъмното следи.
Препъва се, залита, но не пада
и срещу вятъра върви.
Ще замени тъгата с нова радост,
а всички грешки ще прости.
© Иванка Гичева Todos los derechos reservados
честит празник на поезията, мила Ваня..
най-сърдечно те, поздравявам..