Oct 1, 2011, 4:30 PM

Начало 

  Poetry
541 0 4

Горчи след кратките приятели
и от предателства боли.
Опърлена -  не може да лети душата
и търси в тъмното следи.
Препъва се, залита, но не пада
и срещу вятъра върви.

Ще замени тъгата с нова радост,
а всички грешки ще прости.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??