21 abr 2008, 18:45

Началото на края 

  Poesía
702 0 11

                              Началото на края

                        Преструвах се, че падам. И болеше.

                        Кървях безкръвна, яростно крещях,

                        проклинах се, забравила за клетви,

                        невидима пред себе си стоях.

                        Отричах се от всичко, а го исках,

                        препъвах се във равния ми път,

                        сънувах урагани, ала будна,

                        безплътна късах младата си плът.

                        Убих се с мисълта си. И възкръснах.

                        в началото на края се родих,

                        погледнах се - за първи път различна,

                        във себе си се гмурнах. И се скрих.

                       

 

                       

© Эоя Михова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??