27 feb 2016, 9:59

Началото в края 

  Poesía » De amor
862 0 0

Аз загубих,
загубвайки теб,
а със тебе загубих и себе си.
Аз се търсих, 
търсейки теб,
и във тебе намерих се. 
Аз страдах,
страдах за теб,
а чрез теб и за себе си.
Аз плаках, 
плаках за мен, 
хората плачат за себе си.
Аз учих,
учих за теб,
а чрез теб и за себе си.
Аз създавах, 
създавайки теб, 
така създадох и себе си.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??