22 jul 2017, 18:59

Над каменната плоча 

  Poesía » Del paisaje, Otra
411 2 0

Капка лаконичност, океан от безмълвие,

част от самотния летен дъждец,

над каменна плоча тихом мълви

безличен, бездушен до болка крадец!

© Никола Станиславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??