Jul 22, 2017, 6:59 PM

Над каменната плоча 

  Poetry » Landscape, Other
402 2 0

Капка лаконичност, океан от безмълвие,

част от самотния летен дъждец,

над каменна плоча тихом мълви

безличен, бездушен до болка крадец!

© Никола Станиславов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??