22.07.2017 г., 18:59 ч.

Над каменната плоча 

  Поезия » Пейзажна, Друга
400 2 0

Капка лаконичност, океан от безмълвие,

част от самотния летен дъждец,

над каменна плоча тихом мълви

безличен, бездушен до болка крадец!

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??