8 nov 2018, 21:44

Над нещата - Четвъртък 

  Poesía » Epigramas, Otra
569 3 6

Този ден се изниза навън,

като пушек от кипнал комин.

Викаш от него: АМАН,

а прошепваш след него: АМИН…

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??