Nov 8, 2018, 9:44 PM

Над нещата - Четвъртък 

  Poetry » Epigrams, Other
590 3 6

Този ден се изниза навън,

като пушек от кипнал комин.

Викаш от него: АМАН,

а прошепваш след него: АМИН…

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??