13 feb 2019, 9:21

Над нещата - Подобно... 

  Poesía » Otra
466 1 13

Подобно рехави снежинки,

да трупат – не, а да летят,

по бледите тръпчинки

на слънчовата златна плът,

 

очи се реят - странни птици.

Не чуруликат. Не подскачат.

На малкия си пръст въртят

съня на вледенените иглици…

 

А боровете – сладко спят.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??