13.02.2019 г., 9:21 ч.

Над нещата - Подобно... 

  Поезия » Друга
462 1 13

Подобно рехави снежинки,

да трупат – не, а да летят,

по бледите тръпчинки

на слънчовата златна плът,

 

очи се реят - странни птици.

Не чуруликат. Не подскачат.

На малкия си пръст въртят

съня на вледенените иглици…

 

А боровете – сладко спят.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??