2 ago 2011, 20:11

Надбягване 

  Poesía » Otra
398 0 0

Искам да надбягам вятъра,
сили с него да премеря,
рано сутринта ще тръгна,
за да го намеря!

През горите аз ще тичам,
ще го гоня през полето,
с него ще катеря върхове,
дето се издигат до небето!

С него ще преплувам и реки,
пропасти ще преминавам,
бърз ще бъда, запомни...
няма хич да изоставам!

И когато той се спре,
малко за да си почине,
бързо ще изтичам аз
и ще  го надмина! 

27-12-2010          L

© Божидар Божинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??