Искам да надбягам вятъра,
сили с него да премеря,
рано сутринта ще тръгна,
за да го намеря!
През горите аз ще тичам,
ще го гоня през полето,
с него ще катеря върхове,
дето се издигат до небето!
С него ще преплувам и реки,
пропасти ще преминавам,
бърз ще бъда, запомни...
няма хич да изоставам!
И когато той се спре,
малко за да си почине,
бързо ще изтичам аз
и ще го надмина!
27-12-2010 L
© Божидар Божинов Всички права запазени