6 may 2011, 14:41

Надбягване 

  Poesía
428 0 1

Препускаш като дива кобила
по склона на стръмната моя съдба...
Как не си се, любов, уморила
да бъдеш винаги силна така...

В лудо надбягване с водещи цели
ти си несъмнен победител до днес
и с тези победи са, знам, оцелели
чувствата в мен и женската чест...

Не спирай, любов, препускай тъй - дива -
по склона на стръмната моя съдба
и с триумфално-развихрена грива
до мига ми сетен се надбягвай така!

 

¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красиво е - метафората за любов, силна и величествена като препускаща кобила. Поздравления.
Propuestas
: ??:??