Сладка илюзия, облечена в добрина,
дава надежда на лутащите се в тъмнината.
В мрака, с мъгла облечен,
маршируват те - роби на нощта.
С прикрита усмивка в сериозното лице
и в гърдите приплещено ледено сърце,
вървят те - роби на нощта към целта.
Целта тъй далеч е - горе на върха,
но вътре в душите мъдри се надежда,
надежда, че ще се стигне горе на върха!
© Вили Todos los derechos reservados