17 sept 2009, 16:49

Надежда 

  Poesía » De humor
697 0 4

Пореден месия возправи снага

и ревна щастлива тук всяка овца

- Намерихме вожда - овчар със съдба.

Ще има за паша, егрек и вода!

 

Припяват овцете задружно, във хор,

че няма да има ни болест, ни мор…

Пристъпва овчарят усмихнат, напет,

пристига камионът от Кланица 5!

© ШЕМЕТ Тарантупски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??