17.09.2009 г., 16:49 ч.

Надежда 

  Поезия » Хумористична
681 0 4

Пореден месия возправи снага

и ревна щастлива тук всяка овца

- Намерихме вожда - овчар със съдба.

Ще има за паша, егрек и вода!

 

Припяват овцете задружно, във хор,

че няма да има ни болест, ни мор…

Пристъпва овчарят усмихнат, напет,

пристига камионът от Кланица 5!

© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??