17 сент. 2009 г., 16:49

Надежда 

  Поэзия » Юмористическая
690 0 4

Пореден месия возправи снага

и ревна щастлива тук всяка овца

- Намерихме вожда - овчар със съдба.

Ще има за паша, егрек и вода!

 

Припяват овцете задружно, във хор,

че няма да има ни болест, ни мор…

Пристъпва овчарят усмихнат, напет,

пристига камионът от Кланица 5!

© ШЕМЕТ Тарантупски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??