14 may 2014, 21:30

Надежда 

  Poesía
380 0 5

Виж, преплитат се Животът и Смъртта,
между тях е само капчица надежда,
че никне свято семе под плътта,
тъй във Вечност някак се оглеждаш.


Там препускаш във свещени Светове,
навярно всичко е красива лудост,
понеже земното неспирно те зове,
щом те моли да останеш буден.


"Не заспивай във Живота и Смъртта,
нали не знаеш накъде отвеждат,
защото теб са те създали от пръстта,
пък другото е простичка надежда!"






© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??