7 abr 2011, 20:42

Надежда 

  Poesía » Otra
605 0 0

Ангел нежен и прекрасен,

ангел благ и красив,

с поглед мил и тих,

ангел драг...

 

В полунощ към земята

ти летиш, летиш.

Упование и надежда

раздаваш ти...

 

И с кураж към нови мъки

в подъл Свят да бъдем.

Грижи и скръб да забравим,

с надежда стара, колко Света...

 

© Горан Гретски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??