Ангел нежен и прекрасен,
ангел благ и красив,
с поглед мил и тих,
ангел драг...
В полунощ към земята
ти летиш, летиш.
Упование и надежда
раздаваш ти...
И с кураж към нови мъки
в подъл Свят да бъдем.
Грижи и скръб да забравим,
с надежда стара, колко Света...
© Горан Гретски All rights reserved.