Надежда
Надеждата винаги крепи Човек,
да е в сърцата ни, ден, година, век.
Надявам се да станем по-добри,
и Любовта Злобата да победи.
Надявам се да намеря жената до мен,
да бъде с мен и в хубав и в лош ден.
Надявам се с близките ми които уважавам,
с хубави чувства с тях да продължавам.
Надявам се синовете ми добри,
никога да не останат сами.
Това най вече зависи от нас
да ги обичаме, подкрепяме занапред и в този час.
Надявам се нашата родина прекрасна,
да не я напускат, а да останат с цел ясна.
Надявам се, че политиците ни ще осъзнаят,
че там където всички отиваме,
няма коли, вили и пари, да знаят!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados