25.10.2015 г., 1:58 ч.

Надежда 

  Поезия » Философска
395 0 0

                                                      Надежда

 

Надеждата винаги крепи Човек,

да е в сърцата ни, ден, година, век.

Надявам се да станем по-добри,

и Любовта  Злобата да победи.

 

Надявам се да намеря жената до мен,

да бъде с мен и в хубав и в лош ден.

Надявам се с близките ми които уважавам,

с хубави чувства с тях да продължавам.

 

Надявам се синовете ми добри,

никога да не останат сами.

Това най вече зависи от нас

да ги обичаме, подкрепяме занапред и в този час.

 

Надявам се нашата родина прекрасна,

да не я напускат, а да останат с цел ясна.

Надявам се, че политиците ни ще осъзнаят,

че там където всички отиваме,

няма коли, вили и пари, да знаят!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??