12 may 2014, 0:08

Надежда 

  Poesía
557 0 11

Предавам се, не искам да се боря,
ни мелниците са реални, нито конят,
оръжието вече ми тежи.
Със санчовци не ми се спори,
керванът нека си върви.
Сега ще си поседна тука,
насред трънливият ми път.
Цветята са ей там, далече,
дордето стигна ги ще се смрачи.
А утре, ако има утре,
краката ми ще са в роса,
в косите вятър,
слънце и надежда,
че няма да съм все така...

© Нел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??