16 abr 2023, 12:24

Надежда 

  Poesía » Otra
402 5 12

Тя е удобно сама 

и е... Някакси 
много щастлива. 
Не живее в плътта, 
а в духа, 
и

е щедро красива.

Виждам я,

нощем, 
в гръб, 
как създава 
пясъчни стъпки. 
И се будя, 
в своя живот, 

с вяра в своята сила.


 

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??