Apr 16, 2023, 12:24 PM

Надежда 

  Poetry » Other
399 5 12

Тя е удобно сама 

и е... Някакси 
много щастлива. 
Не живее в плътта, 
а в духа, 
и

е щедро красива.

Виждам я,

нощем, 
в гръб, 
как създава 
пясъчни стъпки. 
И се будя, 
в своя живот, 

с вяра в своята сила.


 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??